fbpx

Избрани Dog Friendly събития тази седмица – не ги пропускай!

Кучета на Dog Friendly събитие

Добре дошли в нашето най-ново издание – Dog Friendly събития, които ще се проведат идната седмица.

В тази рубрика се стараем да съберем задължителните събития за любителите на кучета и техните четириноги приятели! В този подбран списък ще споделим събитията, които не само посрещат с отворени обятия четириноги но се провеждат, за да засилят връзката между вас и вашето куче.

Независимо дали сте дългогодишен собственик на куче или новак в света на домашните любимци, Dog Friendly събитията предлагат невероятна възможност да социализирате вашето куче, да се срещнете с други любители на кучета и да създадете незабравими спомени с вашето обичано животно.

В апликацията на Chill Dog Friendly можеш да намериш най-актуалните събития, за теб и твоя домашен любимец. Когато ново събитие е добавено – ще получиш известие на телефона си.

Така че, вземете повода и лакомства и нека се потопим в света на кучешките събития, които със сигурност ще размърдат нечии опашки!

#1: Бандитски мартенски базар vol. V | Gang charity market vol. V

Дата: 17.02.2024 12:00 – 18:00, събота
Място: София, Crazy Diamond

Първото събитие, което сме подбрали е ежегодния благотворителен базар, организиран от Бандата на 1500-те/1500 Dog Gang. Ще се проведе в Dog Friendly заведението Crazy Diamond в Оборище, София.

Освен традиционните гривнички и значки, на пазара ще можете да откриете и бандани/шалчета за четириногите ви приятели.

Всички мартенички са ръчно изработени от доброволци, а вложениете мaтериали в тях са 80% рециклируеми, с мисъл за природата.

Събраните средства ще бъдат използвани в подкрепа на мисията на Бандата.

#2: Мартенички с Кауза

Дата: 17.02.2024 13:00 – 18:00, събота
Място: София, ШиШарка арт студио

От 13 часа фондация Шаро ви кани на благотворителна работилница за мартеници. В нея ще се изработват различни модели мартенички от различни материали – прежда, вълна, мъниста, подкова, дървена лъжичка, метличка и др. Изработените мартеници ще бъдат продавани в подкрепа на животинките в нужда. Събитието е предназначено за деца между 5 и 12 години, но както организаторите казват – никой няма да бъде върнат! Цената за участие е 25 лв, като в нея се включват и материалите, а времетраенето е 90 минути.

#3: Corgi Yoga and Brunch

Дата: 18.02.2024 18:00, неделя
Място: София, Corgi’s Cafe

Ден след вълнуващата кучешка сватба, идва време за малко релакс отново в Corgi’s Cafe. Събитието, което организират е йога практика и неделен брънч. Местата са ограничени, а цената на билета е 35 лева. В нея се включва:

– Йога практика
– Авокадо тост
– Чай

Chill търси събития извън София

В допълнение на горните събития, Chill прави всичко възможно да надуши и Dog Friendly събития извън София. Ако знаеш за някое събитие, което ще се провежда скоро, не се колебай да ни пишеш с повече информация, за да го включим в рубриката ни.

Ако пък самият ти планираш Dog Friendly събития или искаш да ги популяризираш, пиши ни в Instagram или на формата за Контакти.

Най-доброто за домашния ти любимец

Абонирай се за нашия седмичен бюлетин и ни последвайте в Инстаграм – @chill.dogfriendly, за да получиш всичко най-добро за теб и домашния ти любимец. Там ще намериш:

Полезни съвети за отглеждането на домашни любимци: Научи най-добрите практики и стратегии за грижата за твоя любимец и му осигури щастлив и здравословен живот.

Промоции за храни и аксесоари: Спести от бюджета си с нашите селектирани промоции за качествени храни и аксесоари за твоя домашен любимец.

Dog Friendly събития: Да имаш куче не е просто да го разхождаш в парка два пъти дневно. Научи първи за предстоящи събития, където ти и твоето куче ще се насладите на прекараното време, докато заедно създавате нови приятелства.

До нови срещи!

Избрани Dog Friendly събития тази седмица – не ги пропускай!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.